zaterdag 4 februari 2012

DESIGNER VINTAGE SALE

Met een fris modeseizoen voor de deur lanceert styliste Danie Bles op maandag 12 maart haar nieuwe ByDanie styleguide. Deze vijfde editie van Danie’s eigen magazine staat dit keer in het teken van voorjaar/zomer 2012 en staat vol nieuwe trends, stylingtips én een uitgebreide vintage rubriek.

Om met name die rubriek kracht bij te zetten, houdt Danie tegelijkertijd met de styleguide lancering een grootschalige Designer Vintage Sale. Tijdens die vintage verkoop zal kleding (van maat 34 tot maat 42) te koop zijn van Danie’s bekende klanten, waaronder Nikkie Plessen, Leontine Borsato en Danielle Oerlemans. Daarnaast zullen diverse grote vintage namen tijdens de Sale vertegenwoordigd zijn.




Zo kunnen geïnteresseerden die dag de mooiste juweeltjes van Hermès of Chanel kopen en wordt de kleding van diverse BN’ers met minimaal 70 procent korting verkocht. Omdat iedereen die dag iets moet kunnen kopen, zal er bovendien een vijf euro hoek zijn met prachtige mode-items voor een spotprijsje.


De Vintage Sale zal worden afgetrapt met een speciaal VIP/persmoment, maar is verder de rest van de dag voor iedereen toegankelijk. Wel zal aan alle bezoekers een entreeprijs van €3,50 gevraagd worden. Een bedrag dat op het einde van de dag door Danie Bles Styling wordt verdubbeld en gedoneerd aan een goed doel.

ByDanie Designer Vintage VIP Sale
Datum: maandag 12 maart
Tijdstip: tussen 12.00u en 19.00u
Locatie: wordt binnenkort bekendgemaakt op www.bydanie.nl
Dresscode: Something Old, Something new, Something Vintage

Voor updates omtrent de deelnemende BN’ers, de unieke vintage items en de locatie houd ByDanie.nl in de gaten. We zullen iedere week tot aan 12 maart extra nieuwtjes bekend maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten